Osallistujaluettelon löydät tästä 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 25.5.2020 klo 12.00 ja päättyy tiistaina 7.7.2020 klo 18.00. Ilmoittautumiset ensisijaisesti alla olevalla ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA tai Himos Golfin caddiemasterille sähköpostitse caddiemaster@himosgolf.fi / puhelimitse 0400 – 998 666.

Sähköpostitse tai puhelimitse ilmoittautuessasi ilmoita vähintään seuraavat tiedot:

Etu- ja sukunimi
Seuralyhenne
Jäsennumero kotiseuraan
Sarja, johon osallistut (SCR, LP/HCP vai PB/HCP)
Mahdolliset lähtöaikatoiveet

Muutoksia ilmoittautumiseen voi tehdä ilmoittautumisajan puitteissa. Kilpailijat ovat itse vastuussa omasta ilmoittautumisestaan.

Ilmoittautumislomake avautuu kun ilmoittautuminen alkaa Maanantaina 25.5.2020

Ilmoittautuminen päättyy ti 7.7.2020 klo 18! 


Muutoksia ilmoittautumiseen voi tehdä ilmoittautumisajan puitteissa sähköpostitse caddiemaster@himosgolf.fi. Kilpailijat ovat itse vastuussa omasta ilmoittautumisestaan.

HUOM! Ennakkomaksajan etuhinnat voimassa 26.6.2020 klo 18 asti! Lue lisää TÄÄLTÄ

Osallistumisen peruminen

Ennen ilmoittautumisajan umpeutumista pelaaja voi perua osallistumisensa ilman sanktioita. Kilpailun ilmoittautumisajan päätyttyä, kilpailuun ilmoittautunut pelaaja on velvollinen maksamaan kilpailumaksun kokonaisuudessaan, vaikka ei jostain syystä kilpailua pelaisikaan. Mikäli kilpailija on estynyt osallistumasta kilpailuun sairauden tms. hyväksyttävän syyn vuoksi, tulee hänen ilmoittaa poisjäännistään kirjallisesti mahdollisimman pian osoitteeseen caddiemaster@himosgolf.fi. Kilpailupäivän aamuna tulee tehdä puhelimitse
kilpailukentän caddiemasterille sähköpostin lisäksi. Ainoastaan lääkärintodistus tai muu painava syy (joka on estänyt perumisen ajoissa) oikeuttaa vapautukseen maksusta. Jotta vapautus maksusta voidaan myöntää, on ilmoitus oltava kyseisen kentän caddiemasterilla viimeistään puoli tuntia ennen kilpailijan lähtöaikaa. Kilpailusta poisjääminen saattaa johtaa maksun perimisen lisäksi myös muihin kurinpidollisiin toimenpiteisiin.