Osallistujaluettelon löydät tästä 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 1.5.2019 klo 09.00 ja päättyy keskiviikkona 10.7.2019 klo 18.00. Ilmoittautumiset ensisijaisesti alla olevalla ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA tai Jyväs Golfin caddiemasterille sähköpostitse toimisto@jyvasgolf.fi / puhelimitse 050 446 0006.

Sähköpostitse tai puhelimitse ilmoittautuessasi ilmoita vähintään seuraavat tiedot:

Etu- ja sukunimi
Seuralyhenne
Jäsennumero kotiseuraan
Sarja, johon osallistut (SCR, LP/HCP vai PB/HCP)
Mahdolliset lähtöaikatoiveet

Muutoksia ilmoittautumiseen voi tehdä ilmoittautumisajan puitteissa. Kilpailijat ovat itse vastuussa omasta ilmoittautumisestaan.

Ilmoittautumislomake avautuu kun ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 1.5.2019

Ilmoittautuminen päättyy ke 10.7.2019 klo 18! 


Muutoksia ilmoittautumiseen voi tehdä ilmoittautumisajan puitteissa sähköpostitse toimisto@jyvasgolf.fi. Kilpailijat ovat itse vastuussa omasta ilmoittautumisestaan.

HUOM! Ennakkomaksajan etuhinnat voimassa 28.6.2019 klo 18 asti! Lue lisää TÄÄLTÄ

Osallistumisen peruminen

Ennen ilmoittautumisajan umpeutumista pelaaja voi perua osallistumisensa ilman sanktioita. Kilpailun ilmoittautumisajan päätyttyä, kilpailuun ilmoittautunut pelaaja on velvollinen maksamaan kilpailumaksun kokonaisuudessaan, vaikka ei jostain syystä kilpailua pelaisikaan. Mikäli kilpailija on estynyt osallistumasta kilpailuun sairauden tms. hyväksyttävän syyn vuoksi, tulee hänen ilmoittaa poisjäännistään kirjallisesti mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@jyvasgolf.fi. Kilpailupäivän aamuna tulee tehdä puhelimitse
kilpailukentän caddiemasterille sähköpostin lisäksi. Ainoastaan lääkärintodistus tai muu painava syy (joka on estänyt perumisen ajoissa) oikeuttaa vapautukseen maksusta. Jotta vapautus maksusta voidaan myöntää, on ilmoitus oltava kyseisen kentän caddiemasterilla viimeistään puoli tuntia ennen kilpailijan lähtöaikaa. Kilpailusta poisjääminen saattaa johtaa maksun perimisen lisäksi myös muihin kurinpidollisiin toimenpiteisiin.